Céline Pech Fotografia à Anyós

Céline Pech Fotografia

- - - - -
ANYOS Anyós
00 376 866 486

Activités

  • Mariage
  • Portrait
  • Grossesse
  • Naissance

À propos de Céline Pech Fotografia

Present, Emoció, Connexió i Herència

A l'Estudi Céline Pech Fotografia us proposem viure una experiència fotogràfica única i personalitzada. No dubteu en preguntar-nos per a fer una consulta!

Estem situats dins d'una borda molt antiga típicament andorrana a Anyós, famosa per les seves nits de festa: la zona de fotografia d'estudi ha reemplaçat l'antiga pista de ball de la discoteca!

Els que heu conegut el QTR o el més recent 7 de nit, us recordareu fàcilment del camí per arribar-hi. Això si, us costarà reconèixer l'interior: 9 mesos d'obres i remodelacions en família han sigut necessaris per obtenir aquest resultat a finals del 2015.

Avui en dia és un lloc acollidor dividit en diversos espais: plató de fotografia amb llum flaix, espai nounat amb llum natural, vestuari, zona destinada al maquillatge i pentinat, un saló exclusiu per al descobriment de les imatges així com una sala dedicada al laboratori professional.

No dubteu en mirar el nostre vídeo de presentació: https://vimeo.com/212577894

L'estil i la creativitat de la Céline reflecteixen el seu ideal per als retrats: AUTENTICITAT - posar en relleu les persones i qui sou - CONVIVIALITAT i ALEGRIA- perquè tothom se senti com a casa i passi un molt bon moment - i INTEMPORALITAT - que aquestes emocions d'un instant travessin el temps per a sempre.

Les vostres fotos com les de la vostra família representen, per a nosaltres, la clau de la vostra història. Us acompanyen a la creació del vostre patrimoni d'imatges familiar que guardareu per sempre a través de les fotos, quadres i altres suports.
Les sessions de fotografia (família, amics, parelles, amos i gossos, nou nats, precomunions o bodes, ... ) poden ser tant a l'estudi, com a l'aire lliure però també us proposem reportatges tant per una boda com per a qualsevol altre esdeveniment.

Photographies de Céline Pech Fotografia